химични-пилинги-др-димова-околоочна-естетика химични-пилинги1-др-димова-околоочна-естетика

Химичните пилинги са голяма серия от продукти. С тях може да се редуцират бръчиците около очите, устата и на лицето. Може да се третират белези, тъмни кръгове и хиперпигментации. Това води до по-младежко излъчване. Химичните пилинги засилват процеса на ексфолиация, позволявайки на младата кожа отдолу да „цъфти“. С отстраняването на увредената кожа, мястото става по-гладко и здраво. Кожата се подмладява, като изчезват малките бръчици, подобрява се състоянието на по-дълбоките такива, белезите и неравностите на кожата биват редуцирани. Често пилинг се налага като предшестваща терапия, за да се подготви кожата. Д-р Димова ще направи индивидуален план на лечение, съобразен със специфичните нужди на всеки пациент.

 

Подходяща възраст 16+ години

Продължителност 40-50

Брой процедури Неорганичен

Вид процедура Менуална

DR. DIMOVA ОКОЛООЧНА ЕСТЕТИКА  ще изготви за Вас индивидуален план на лечение.

Често задавани въпроси

1. Какви са предимствата на химичния пилинг?

Почти не съществува проблем, който химиченият пилинг да не може да реши. Процедурите не са инванзивни и премахват повърхностните несъвършенства безболезнено.

Чрез видовете химичен пилинг можем заедно да постигнем:

  • премахване на тъмни петънца по кожата
  • изравняване на тена
  • намаляване на омазняването
  • свиване на порите
  • заличаване на фини бръчици
  • възстновяване на гладкия вид на кожата

2. Какви видове химичен пилинг съществуват?

Има три основни вида химичен пилинг. Те включват:

  • Повърхностни пилинги, които използват леки киселини като алфа-хидрокси киселина за леко ексфолиране. Този пилинг прониква само в най-външния слой на кожата и няма никакъв възстановителен период.
  • Среден пилинг, който използва трихлороцетна или гликолова киселина, за да достигне до средния и външния слой. Това го прави по-ефективен за премахване на увредените кожни клетки.
  • Дълбок пилинг, който напълно прониква в средния слой на кожата за отстраняване на увредените кожни клетки. Тези пилинги често използват фенол или трихлороцетна киселина.

3. Как да разбера дали химичният пилинг е подходящ за мен?

Консултацията със специалист е най-добрият начин да разберете дали химичният пилинг е подходяща и необходима процедура за Вашата кожа. Заповядайте на консултация при д-р Димова.

Имате още въпроси?