филър-горен-клепач-др-димова-околоочна-естетика филъри-горен-клепач-др-димова-околоочна-естетика

Филъри на горен клепач

Запишете час за консултация

Горните клепачи са много чувствителни на локални и общи заболяния. Поставянето на филър на горния клепач е изключително специфична и прецизна процедура, която се изпълнява от много малко лекари. Процедурата изисква опит, специфични умения и добро познаване на сложната анатомия в тази област.

Филър на горен клепач

Целта на поставянето на филъри за хлътване на горните клепачи е подмладяването на цялостния вид. Хлътналите очи правят погледа остарял и изморен. С възрастта състоянието драматично се влошава. Когато погледът е жив и изпълнен с енергия цялостният изглед на лицето се променя. Филърите на горния клепач могат да доведат до значително общо подмладяване на цялото излъчване на лицето.

 

Подходяща възраст 40 - 75 години

Продължителност 20-30 минути

Брой процедури 1

Вид процедура Инжекционна

DR. DIMOVA ОКОЛООЧНА ЕСТЕТИКА  ще изготви за Вас индивидуален план на лечение.

Често задавани въпроси

1. Болезнена ли е процедурата?

Процедурата се извършва след като зоната бъде безболезнена с локална анестезия под формата на лидокаинов крем. Това прави чувствителността по време на процедурата почти никаква.

2. Има ли странични ефекти?

След процедурата може да се появят синини или в редки случаи и леки отоци в областта на убожданията. Те обаче отшумяват за около 24 часа.

3. Какъв е ефектът от процедурата?

Ефектът е освежен, бистър и младежки поглед. Погледът дава цялостен по-младежки вид на лицето.

4. Колко процедури са необходими за пълен ефект?

След една процедура ефектът е видим. Както при всеки друг филър процедурата може да се повтори след около половин година или когато ефектът намалее.

Имате още въпроси?