неоперативна-блефаропластика-Accutite1-др-димова-околоочна-естетика неоперативна-блефаропластика-Accutite-др-димова-околоочна-естетика

Неоперативна блефаропластика Accutite

Запишете час за консултация

Неоперативна блефаропластика Accutite е иновативна апаратна процедура за подмладяване на зоната около очите. Тя работи с радочестотна енергия, която прониква на дълбочина до 1 см в кожата. Подкожието се загрява до 72 градуса по Целзий терапевтична температура като по този начин се стимулира естественото възпроизводство на колаген и еластин в кожата. Мазнините в подкожието се редуцират. Процедурата е предназначена за малки области по лицето и тялото, където има увиснала кожа и подкожна мазнина. За лицето Accutite е много подходящ за третиране на веждите, зоната около очите – горен и долен клепач, долната част на лицето и шията. По тялото подходящи зони за третиране на коленете, вътрешната част на бедрата, зоната около пъпа, горната част на ръцете, корема, а също и външната интимна зона при жените.

Безопасна ли е процедурата Accutite?

Процедурата е изключително безопасна. Това е доказано чрез 22 клинични проучвания. Резултатът е видим веднага след процедурата. В период от 6 до 12 месеца той се разгръща и задържа дълго във времето. Процедурата е мини инвазивина, но въпреки това се провежда под анестезия. Пациентът може да се върне веднага към ежедневната си дейност  като в някои случаи, в зависимост от третираната зона, се изисква носенето на превръзка.

Подходяща възраст 40-70

Продължителност 40 мин.

Брой процедури 1

Вид процедура Апаратна

DR. DIMOVA ОКОЛООЧНА ЕСТЕТИКА  ще изготви за Вас индивидуален план на лечение.

Често задавани въпроси

1. Какво представлява апарата Accutite?

Accutite е най-малкото устройство в естетичната медицина, което позволява на специалиста да третира и най-деликатните зони по човешкото тяло. Accutite работи с радиочестотна енергия, която стимулира естествени процеси за подмладяване на кожата. Accutite е най-новата канюла в семейството на радиочестотна асистирана липолиза (RFAL) на Inmode.

2. Само малки зони ли могат се третират с Accutite?

Accutite е революционна минимално инвазивна процедура, с която се третират трудно достъпни и деликатни зони по човешкото лице и тяло. Всички малки зони с увиснала кожа или излишна мазнина може да се обработват с Accutite. Подходящите зони на лицето са: веждите, периорбиталната
гънка (бръчките и фините линии около очите), назолабиалната гънка (гънките около устните), долната част на лицето и шията. По тялото с Accutite могат да се третират деколтето, горната част на ръцете, корема, вътрешните бедра, колената, както и интимните зони при жените. Aviva е апаратна процедура, разновидност на Accutite,  която се прилага за възстановяване на тъканта на вулвата при жените след естествено раждане или в менопауза. Процедурата е неексцизионна алтернатива на лабиопластиката.

3. Болезнена ли е процедурата?

Accutite се извършва след предварително поставена локална анестезия в зоната, която ще се третира. Това прави процедурата напълно безболезнена. След това има възстановителен период от около 7-14 дни, през които пациентът може да изпитва лека болка или дискомфорт в третираната зона.

4. Колко бързо ще видя резултатите?

Резултатите се разгръщат във времето и са най-видими след 6 седмици до 12 месеца. Все пак това е много индивидуално, при някои хора резултатите са видими по-рано, при други след около година.

5. Какви грижи трябва да полагам след процедурата?

Accutite е минимално инвазивна процедура и се изпълнява с много малка канюла под местна упойка. След процедурата пациентите могат да се приберат вкъщи и да се върнат към нормалния си живот. В зависимост от зоната, която се третира, е възможно лекарят да препоръча носене на стагаща превръзка.

Имате още въпроси?