неоперативен-лифтинг-facetite-др-димова-околоочна-естетика

Неоперативен лифтинг Facetite

Запишете час за консултация

Неоперативен лифтинг на лицето Facetite е минимално инвазивна апаратна процедура, която цели подмладяване на лицето чрез лифтиране на кожата на долната трета на лицето. Това става посредством вкарването на канюла (по-дебела игла) в кожата. По този начин апаратът Facetite едновременно изсмуква подкожната мазнина и загрява до 70 градуса по Целзий третираната област. Така се стимулира естественото производство на колаген в кожата. След период от 6 до 12 месеца се вижда пълно подмладяване на кожата, лифтиране на зоната и силно намаляване на мазнините в третираната област.

Неоперативен лифтинг на лицето и шията е предпочитан пред оперативния заради липсата на дълъг възстановителен период. Същото така не остават белези след процедурата, а резултатът трае с години.

Без възстановителен период

След процедурата не остават белези. Възстановителният период е сравнително кратък – между една седмица и 10 дни, като не се изисква престой в болница. Веднага след процедурата, пациентът може да се прибере вкъщи и да поеме ежедневните си ангажименти.

Липосукцията и лифтирането с Facetite се извършва под локална анестезия. Цялата процедура трае около 40 минути до 1 час. Средата за извършването на процедурата е напълно стерилна. Необходима е само 1 процедура за постигането на перфектен резултат.

Възраст 40-65

Продължителност 40 мин.

Брой процедури 1

Вид процедура Апаратна

DR. DIMOVA ОКОЛООЧНА ЕСТЕТИКА  ще изготви за Вас индивидуален план на лечение.

Често задавани въпроси

1. Какво представлява FACETITE?

Facetite е нова процедура резултатите, от която са съпоставими с хирургичен фейслифтинг, но без белези и с кратък възстановителен период. Facetite осигурява голямо подобрение на кожата в областта на лицето и шията, което преди беше постижимо само чрез хирургическа намеса. Facetite използва минимално инвазивна радиочестотна енергия за разтопяване на мазнините и стягане на кожата.

2. Каква грижа е необходима след процедурата?

Facetite е минимално инвазивна процедура, която се извършва с местна упойка. След процедурата пациентите могат да се върнат вкъщи и да възобновят своите редовни занимания. Носенето на стягаща превръзка за компресия е необходима за постигането на най-добри резултати.

3. Кои зони могат се третират с FACETITE?

Процедурата е подходяща за всички зони по лицето и шията с увиснала кожа. Това включва двойна брадичка, долна челюст и други зони с дълбоки бръчки и отпусната кожа.

4. Защо тази процедура е по-добра от оперативния фейслифтинг?

Процедурата е мини инвазивна, което означава по-кратък възстановителен период и малки белези. В същото време при нея имаме стимулиране на естествени процеси за подмладяване на кожата. Благодарение на това резултатите са дълготрайни, нямаме увисване на кожата след време и постигаме естествено излъчване.

5. Колко време след процедурата ще видя резултата?

Резултатите могат да се видят веднага, но най-добрият ефект ще се забележи след 6 седмици до 12 месеца след процедурата.

Имате още въпроси?