Подобрете състоянието на кожата си с химични пилинги

С напредване на възрастта вътрешните слоеве на кожата ни губят еластичност, причинявайки бръчки и щети от слънчевите лъчи. Наличието на акне, възрастови петна и хиперпигментация може да Ви накара да изглеждате по-възрастни, отколкото сте. За щастие има начин това да бъде подобрено с прилагането на химични пилинги върху кожата Ви и с помощта на експерта в областта д-р Димова.

Какво представляват всички химични пилинги?

Химичните пилинги са различни видове. Те са вид ексфоланти за кожата, които стимулират растежа на нови клетки и производство на колаген. Резултатът след процедурата е по-стегната и блестяща кожа. Ще забележите видимо намалелите по-малко линии и бръчки, старчески петна, лунички.

Какво можете да очаквате след това и какви ще бъдат Вашите резултати, зависи от вида, който сте избрали заедно с д-р Димова.

Възможно е да забележите следните реакции:

  • Зачервяване на кожата, което може да продължи от няколко дни до няколко седмици.
  • Подуване – особено около очите и устните, което може да продължи около една седмица.
  • В продължение на няколко дни след химичния пилинг най-външният слой на кожата Ви ще се отлющи, разкривайки по-гладка и здрава кожа с по-малко бръчки.
  • Много е важно да останете защитени от слънцето, като прилагате върху кожата си слънцезащитен крем с SPF 30 или по-висок фактор.

Как въздействат вурху кожата Ви химичните пилинги?

Химичните пилинги ускоряват процеса на ексфолиране на мъртвите кожни клетки, позволявайки на здравата кожа отдолу да процъфтява. При отстраняване на повредените клетки ще почувствате кожата си по-гладка и здрава. Също така ще се подмлади, тъй като появилите се линии, бръчки, белези и петна ще са значително намалени.

Д-р Димова често използва химични пилинги като форма на предварително третиране, за да се увеличи ефективността на следващите процедури. Всеки пациент е уникален, така че винаги се стреми да предостави индивидуален план за лечение, който отразява Вашите специфични нужди.

Искате ли да научите повече за химичните пилинги? Най-добрият начин да получите най-точната и актуална информация е като резервирате час за консултация в кабинета на д-р Димова днес.Тя ще анализира нуждата на кожата Ви и ще определи какъв вид химичен пилинг е най-подходящ за Вас.

Не чакайте повече. Обадете се днес.