За мен

Аз съм д-р Димова, офталмолог и окулопластичен хирург.
Завършила съм Националната природо-математическа гимназия „ Акад. Любомир Чакалов“, гр. София
Завършвам медицина в Медицински Университет, гр.София. Веднага след завършването започнах да специализирам Офталмология в Катедра по Офталмология на Александровска болница, София. Придобих специалност по Офталмология 2002г. От тогава до сега работя активно по специалността.

Запази си час за безплатна консултация

Участвам в Български и международни форуми и конгреси. Непрекъснато надграждам знанията и уменията си по специалността. Специализирала съм в международни болници като Мурфилдс, Лондон; Университетска Кралска болница в Манчестер; частни центрове и болници в Прага, Берлин, Италия. Имам 21 годишен стаж в офталмологията и окулопластичната хирургия.

Започнах да се занимавам с естетична медицина от 2012г. Участвала съм в много международни конгреси, форуми, курсове и индивидуални обучения в областта на естетиката. Имам множество курсове за филъри, ботокс, мезотерапия, биоревитализация, лифтиращи конци, колагенни стимулатори, апаратни техники в страната и чужбина – Париж, Павия, Барселона, Римини, Верона, Прага, Берлин.
Специализирала съм основно в реконструктивната окулопластична хирургия и естетика в областта на окото и имам дългогодишен опит в тази област.
Обучаващ лекар съм за България за плазмени апарати ВТ и Plasmatec за неоперативна блефаропластика и плазмен лифтинг.
За мен Красотата е стремеж към Съвъвшенство.
Околоочната зона е много специфична и трудна за работа. Изисква много знания за сложната анатомия, разнообразни умения , точна пецизност и непрекъснато усъвършенстване на знанията, следене на новостите и техниките в световен мащаб. Кожата в тази област е много фина и деликатна, тя се променя много бързо с възрастта и затова е важно да се грижим за нея още от млада възраст.
Специализирала съм главно в хирургични и негирургични методи на окото и зоната окло окото. Подспециалността ми е естетична и реконструктивна околопластична хирургия – естетична хирургия на клепачите, блефаропластика, ентропион, ектропион, реконструкция при туморни формации. Също така се занимавам с нехирургични техники на клепачите и околоочната зона.